Regnskabservice / tekstforfatning

 

 

REFSHØJGAARD REGNSKABSSERVICE OG TEKSTFORFATNING

REGNSKABSSERVICE


Det, at arbejde med regnskab er, er noget, som jeg har beskæftiget mig med i rigtig mange år og stadig gør. De “tørre tal” er måske ikke det mest spændende i denne verden; men for at kunne drive bæredygtig og i vores tilfælde økologisk forretning, må vi erkende, at virkelighedens samfund kræver, at der også er styr på finanserne. I lyset af denne erkendelse er det lykkedes mig igennem årene med bl.a. vores egne regnskaber, men også ved at føre regnskaber for flere andre mindre virksomheder og kommunale institutioner, at opbygge stor praktisk erfaring både med regnskabets “væsen”, men også med de mange værktøjer, som gør bogføring og afstemning en del nemmere, end dengang, hvor vi sad og førte dobbelt bogholderi og momsregnskab med blæk i en bog.


Regnskabsprogrammer som C5 og Admiral er jeg velbevandret i. Derudover har jeg altid haft nemt ved at lære nye programmer at kende, idet skabelonen for opbygning af disse, som oftest er næsten identisk, selvom de hedder noget forskelligt. Det store “lys” så jeg dog, da jeg fik startet mine egne regnskaber op i det online-baserede program e-conomic, som de fleste revisorer i dag anbefaler. Det er meget brugervenligt og driftssikkert, og så har revisoren også adgang, så meget tid kan spares med at finde posteringer og udskrifter frem.

Jeg tager gerne ud og laver regnskaber hos dig på din egen computer, hvis du bor i Østjylland. Har du ikke en computer med et regnskabsprogram, vil jeg foreslå e-comomic, som du kan købe i forskellige størrelser alt efter mængden af bilag. Køb af programmet sker direkte hos dem og uafhængigt af vores aftale om regnskabsføring i øvrigt. Læs mere her: E-conomic


  • Timepris bogføringsopgaver, programopsætning mv.: kr. 600 excl. moms
  • Timepris møder, telefonsamtaler, revisorsamtaler mv.: kr. 600 excl. moms
  • Timepris kørsel i Østjylland (min. 15. min) : kr. 600 excl. moms


Jeg beregner gerne en ramme for timeforbruget i forhold til den aktuelle opgave. Det kan være en fordel, så du nogenlunde kender udgiften på forhånd.


Ved vores første møde, yder jeg GRATIS og UFORBINDENDE 2 timer inkl. evt. kørsel.


Kontakt mig gerne for yderligere information.

TEKSTFORFATNING AF SANGE OG REVYER


Igennem ganske mange år har jeg desuden forfattet sang – og prosatekster til både revyer og private fester. Teksterne er altid personlige og bliver til efter en grundig samtale eller udførlig skriftlig beskrivelse fra de mennesker, som bestiller. Det er ovenud vigtigt, at man som tekstforfatter af personlige tekster, forstår relationerne imellem de, der bestiller, og den /de personer, som teksten skal omhandle. En tekst skal være sjov, uden at såre, og derfor er det tvingende nødvendigt, at komme til og “kende” personen / personerne.

Så hvis du står og mangler en sangtekst eller en sketch til en familiefest, firmafest eller revy, så kontakt mig endelig.


Prisen på en sang vil normalt være 1.000 kr. for en tekst på 7 – 10 vers, sat op i tekstfil, evt. med bestillerens egne fotos eller sjove tegninger og på en almindelig kendt melodi. Er der særlige ønsker, som kræver længere tekster, research efter noder mm., beregnes prisen individuelt.


Prosatekster beregnes altid individuelt med en timepris på 600 kr. Overslag kan gives.


Vi kan godt udskrive sangene, lige til at putte i en skjuler. Pris pr. kopi 3,00 kr.


NB Leveringstiden er minimum 14 dage fra modtagelse af stikord.


Glæder mig til at høre fra dig.


Med venlig hilsen

Birgit Bak

(Se kontaktinformationer nederst på siden)