Refshøjgaard landbutik

 

 

GÅRDBUTIK HINNERUP

REFSHØJGAARD LANDBUTIK - ØKOLOGISK KØD OG KØBMANDSVARER


Gårdbutikken lige uden for Hinnerup er en anderledes butik på landet. Vi lytter til dine ønsker og erfaringer omkring etik, kvalitet og sortiment.


I perioder har vi økologisk kød fra egne dyr både som friskfrosne stykker og som smagfulde pålægsprodukter. 
I sæson har vi rabarber og anden frugt fra egne marker.


Vi laver meget gerne gavekurve både til private og firmaer. Kom og kig vores mange forslag.

DE GODE KØBMANDSVARER

Vi har mulighed for at skaffe stort set alle former for økologiske fødevarer. Det, som vi ikke har hjemme vil vi normalt kunne skaffe til samme priser, som diverse helsekostforretninger, ligesom vi naturligvis altid er på udkig efter gode tilbud til vores kunder.


Vi mener, som udgangspunkt, at de fleste fødevarer er og bør være til at fremskaffe økologisk. Derfor undersøger vi meget gerne, om det, som man ikke lige kan finde på vores hylder, er i sortiment hos nogle af vores grossister.

Da vi selv alene har fjerkræ til eget forbrug, har vi valgt i perioder at føre det pragtfulde kød, fra dyr, som har det godt nede hos Lone, Gothenborg i Them.


Vi samarbejder med lokale og regionale producenter og grossister, når det overhovedet er muligt.


Dejlige bøger om glutenfri madlavning og meget andet, samt ikke mindst selvforsyningsbøger fra bl.a. Forlaget Niche. Varegruppen glutenfri produkter kan vi skaffe rigtig meget hjem, så tøv ikke med at spørge.


Når man tænker i bæredygtighed, er det også vigtigt, at tænke på diverse forbrugsstoffer. Vi har derfor et udvalg af økologiske vaskemidler, aftørringspapir, håndsæbe og meget, meget mere.Masser af dejlig økologiske olier, cremer, tandpasta og meget andet.

Desuden STORT UDVALG af homøopatisk - og naturmedicin, kosttilskud, vitaminer og mineraler til konkurrencedygtige priser.


CD-ere, DVD-film mv. fra Fønix Musik. Kig ind på siden og spørg os endelig, hvis der er noget derfra, som du gerne vil have os til at skaffe hjem. 🙂


Er du til antik, retro og genbrug, er du også kommet det helt rigtige sted hen. Birgit har et samlergen, og det fornægter sig ikke i det enorme udvalg af spændende isenkram, tøj og sko, som det ene lokale i den lille butik præsenterer.

For alle køb hos Refshøjgaard Landbutik, om det  er fødevarer, helseprodukter eller genbrugsvarer, gælder, at ejerskabet til det solgte først overgår til køber / modtager, når der kke er et økonomisk mellemværende. I den mellemliggende periode, fra den fysiske overdragelse fra Refshøjgaard Landbutik til køber og til indbetalingen er på Refshøjgaard Landbutiks konto, er det købers ansvar at drage omsorg for, at det handlede ikke lider overlast.