Velkommen

 

 

VELKOMMEN TIL REFSHØJGAARD

 

Refshøjgaard med tilhørende gårdbutik er et mindre økologisk familielandbrug på 26 ha beliggende i Favrskov Kommune bare 17 km fra Århus C, 12 km fra Århus N og V, og 20 km fra Århus S.  Biodiversitet og avl med planter og dyr af de oprindelige sorter og racer er nogle af nøgleordene for os. Vi vil medvirke til at beskytte natur og grundvand og vise en anden vej i en tid, hvor så meget er industrialiseret.


Vi sælger vores egne produkter samt andre spændende økologiske fødevarer fra Refshøjgaard Landbutik, hvor vi også har masser af spændende antik, kunst og genbrug. En del af den gode tanke om ikke bare at smide væk og købe nyt. Derudover er Birgit alment praktiserende naturmediciner, med udgangspunkt i heilpraktiker-uddannelsen.


VI RODER OG FLYTTERE OM, SÅ PT. ÅBENT ALENE EFTER AFTALE- RING 4085 1822, og hold øje her på siden eller efter flaget ved vejen, så du ved, hvornår det atter er muligt at droppe ind.


Vi har snart tømt fryserne for sidste vinters slagtninger af det dejlige gourmet grisekød,  såsom pålæg og frankfurtere, samt hakket kød fra sortbrogede grise. Vi sælger det til stærkt nedsat pris. Se udbuddet, der er tilbage her:

Få kyndig vejledning og "tanket" skabet op med vitaminer, mineraler osv.  Vi har gode priser, som matcher netbutikkerne, på det, som du har behov for. Har du forkærlighed for noget bestemt, kan vi også skaffe det meste.


Vi forventer naturligvis,  at du  følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Læs evt. her: 

Læs om de Økologiske Arealtilskud, som bedriften modtager Her.