Refshøjgaard landbutik – økologisk kød og købmandsvarer

Gårdbutik Hinnerup er en anderledes butik på landet. Vi lytter til dine ønsker og erfaringer omkring etik, kvalitet og sortiment.

 Økologiske kød fra egne dyr både som friskfrosne stykker og som smagfulde pålægsprodukter. (link)

Vi laver meget gerne gavekurve både til private og firmaer. Kom og kig vores mange forslag.

De gode købmandsvarer

Vi tilstræber, altid at have et godt udvalg af økologiske fødevarer på hylderne. Det, som vi ikke har hjemme vil vi normalt kunne skaffe til samme priser, som diverse helsekostforretninger, ligesom vi naturligvis altid er på udkig efter gode tilbud til vores kunder.

Vi mener, som udgangspunkt, at de fleste fødevarer er og bør være til at fremskaffe økologisk. Derfor undersøger vi meget gerne, om det, som man ikke lige kan finde på vores hylder, er i sortiment hos nogle af vores grossister.

Da vi selv alene har fjerkræ til eget forbrug, har vi valgt at føre det pragtfulde kød, fra dyr, som har det godt nede hos Lone, Gothenborg i Them.

Vi vejer mel af, i den mængde, som ønskes, og kan også kværne flere af korntyperne.

Desuden har vi færdige kornblandinger af gamle sorter fra Falslevgård Mølle.

Vi samarbejder med lokale og regionale producenter og grossister, når det overhovedet er muligt.

Dejlige bøger om glutenfri madlavning og meget andet, samt ikke mindst selvforsyningsbøger fra bl.a. Forlaget Niche. varegruppen glutenfri produkter kan vi skaffe rigtig meget hjem, så tøv ikke med at spørge.

Når man tænker i bæredygtighed, er det også vigtigt, at tænke på diverse forbrugsstoffer. Vi har derfor et udvalg af økologiske vaskemidler, aftørringspapir, håndsæbe og meget, meget mere.

Vi har vores egen Honningmand og kone, nemlig Jens og Birgit. De sikrer lokal honning af fantastisk kvalitet, både forår, sensommer og ikke mindst flere spændende krydrede typer.

Frugt og grønt i kasser efter dit eget valg, og der er meget at vælge imellem; pakket af vores gode kollega Svend Knudsen fra Radissen.

For, at modtage bestillingslisten, som sendes ud senest mandag og indeholder de varer, som kan bestilles til afhentning torsdag i samme uge, er det nødvendigt at være tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan naturligvis til enhver tid afmeldes igen. 🙂

Tilmeld dig ved at sende os en mail, hvor du skriver “nyhedsbrev” i tekstfeltet.

Masser af dejlig økologiske olier, cremer, tandpasta og meget andet.

CD-ere, DVD-film mv. fra Fønix Musik. Kig ind på siden og spørg os endelig, hvis der er noget derfra, som du gerne vil have os til at skaffe hjem. 🙂